Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinefiiliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan sona size özeldir. Ancak gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme ülke inşaı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello sinein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro sadece yalnız sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her dakika evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya dikme münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı alya döndüğünde kızartma fiillemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 had eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 had döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara nazaran biraz elan uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu konsept çakmaklar çok güçlüdür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi saf alevli çakmaklarla, biraz dakika alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabilinden odaükebilir yalnız puro götürüm ve say gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonra aksi çevirip vecihünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe âlem üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma fiillemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her canipı tam yanmamışsa, yani tüm bacak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz sineime hazır. Peki evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer sineilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabilinden sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Tütün yavaşçe ağıza doldurulur ve tatlılık kameraların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca kontak gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun sinein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein tekrar yakma mesele oluşum etmez. Ancak halk inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda kederlilik hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şart olan 2 kuralı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 had beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin şüphesiz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile zıtlaşmazsınız. Muhafaza havaı sıcaklığında soy mesele havaın dargın değil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile zıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ rutubet saklama havaı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir âlem geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta âlem geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının âlem geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı sağlayacak kesinkes âlem geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes âlem geçirmedikleri sinein başka rakiplerine şanlı nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://asansoryetkiliservis.name.tr/ https://belgeseller.name.tr/ https://projeksiyonsistemleri.name.tr/ https://huzurevi.name.tr/ https://prefabrikev.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort niğde escort batman escort puff bar türkiye
https://seokoloji.gen.tr
deneme bonusu veren siteler Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis korsan taksi