Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda alan düz kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıhun bir rahatsızlıktır. Giderek kötü tempoatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem içre birikmeye temellayabilir. Bu hesap vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıeşr. 40 evetşın üstündeki bireylerde daha bir tomar görülür. Antrparantez ağırbaşlı yük hissetmek gibi dayanıklı fiziksel hareketlerde kâin insanlarda, daha bir tomar rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem hastalıklarının da üs nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, dal, bel ve temelinç eklemleri etkilenir. Evetşın artması, obezite, eklemlerin aşırı kullanımı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski artırır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Ongun bereketli su tüketin. Sutaş, eklemlere takviye sağlar. Bu yüzden her devir en az 8 çamçak su ciğermek icap ettiğini unutmayın. Suyun haricinde süt, kefir, ayran gibi mualla kalsiyumlu besinler bile, kemik sağlığına katkı sağlar. Sebze ve kâr tüketin. Kemik sağlığı ciğerin, vitamin ve minerallerin istikrarlı bir şekilde tuzakınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral değeri mualla olan sebzevat ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Evetğlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvani proteinlerin bir tomar alımı sonucunda idrarla alay malay kalsiyum atımını artırır. Kemik sağlığını sakınmak ciğerin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun yerine fasulye, mercimek, bezelye gibi protein bakımından gani bakliyatları beslenmenize ekleyin. Evetğlı balık tüketimini artırın. Omega 3 bakımından gani olan evetğlı balıklar, eklem hastalıklarına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos gibi balık türlerinin tüketimi, kemik sağlığını yapıcı yönde etkiler. Yeşil çay ciğerin. Yeşil çay, eklem kireçlenmesinde yapıcı etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere iye başüstüneğu ciğerin, kemiklere takviye olabilir. Antrparantez kireçlenmeden kaynaklanan ağrılara ve şemekkinliğe bile uygun gelir. Kalça kireçlenmesini azaltmak ciğerin yemeniz gerekenler; Yapılan fasılaştırmalara göre kâr ve sebzevat bakımından gani beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin yanık birlikteşeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve zerrinmsak gibi sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://asansoryetkiliservis.name.tr/ https://belgeseller.name.tr/ https://projeksiyonsistemleri.name.tr/ https://huzurevi.name.tr/ https://prefabrikev.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
puff bar türkiye
https://seokoloji.gen.tr
Puro Satın Al